haal je tickets

info

Boogie Festival is terug! Zaterdag 20 juli is het weer tijd voor het leukste festival van het jaar aan de kade van de Stadshaven Brouwerij in Rotterdam-West.

line-up

Joëlla Jackson

Jamback

Dam Swindle

Locklead

Kyle Starkey

Poke

Moody Mehran

Rowan Pierot

Nova Alexius

& MANY MORE

in samenwerking met

bestel je tickets   bestel je tickets   bestel je tickets   bestel je tickets  

faq

Boogie Festival vindt plaats op zaterdag 20 juli aan de kade van de Stadshaven Brouwerij. Deze oude fruit werf wordt voor één dag omgetoverd tot een tropisch walhalla. Het terrein is geopend van 13:00 tot 23:00.

Het adres van het festival is Galileistraat 24, 3029 AM Rotterdam. De locatie is bereikbaar per auto, ov, fiets, (deel)scooter en (water)taxi.

Auto: Parkeer in de dichtstbij gelegen parkeergarage Parking Europoint. Navigeer naar: Marconistraat 16, 3029 AK, Rotterdam. Deze parkeergarage is 24/7 geopend. 60 minuten à €2,25 en max. dagtarief à €9,-. Betaling per PIN en creditcard.

OV: Het dichtstbijzijnde station is Marconiplein. Dit station is te bereiken per lijnbus (42, 824), metro (A, B, C) en tram (8, 21, 24). Vanaf dit station is het 11 minuten lopen naar het festivalterrein.

(Water)taxi: Per taxi navigeer je naar het adres van de locatie. Per watertaxi stop je bij de halte Marconistraat / M4H (halte 87).  

Fiets: Pak lekker de fiets! Dit is gratis en gezond. Navigeer naar de locatie van het festival. Je vindt de fietsenstalling bij de entree van het terrein.

Deelscooter: Rondom het festivalterrein zijn gebieden gecreëerd om een deelscooter te kunnen parkeren. Bekijk via de app van jouw deelscooter waar deze gebieden zich bevinden.

De minimumleeftijd voor Boogie Festival is 18 jaar.

Ja, op Boogie Festival zijn lockers te huur. Hier kan je bijvoorbeeld kleding en andere waardevolle spullen die je tijdens het festival niet constant bij je wil dragen in bewaren. De lockers zijn oneindig vaak te openen en sluiten. Je kan zowel van tevoren online, als tijdens het festival aan de lockerbalie, een locker huren. We adviseren je van tevoren, online een locker te huren, dan hoef je op het festival niet te wachten en in de rij te staan. Het gebruik van een locker is op eigen risico.

Nee, helaas is dit niet mogelijk. Na het verlaten van Boogie Festival kan je alleen nog naar binnen op vertoon van een nieuw, nog niet gescand ticket.

Boogie Festival is pin only. Je kunt direct (contactloos) betalen aan de bar.

Ja, we vinden het erg belangrijk om de omgeving van het terrein schoon te houden. Op Boogie Festival worden alle drankjes in inwisselbare bekers geschonken. Bij binnenkomst krijg je een beker munt. Deze wissel je in voor jouw eerste drankje. Is je beker leeg, lever deze dan in bij de bar als je een nieuw drankje haalt, dan wordt je beker gratis omgeruild voor een nieuwe beker. Ben je de beker zat? Dan kan je deze bij de barren tijdelijk inruilen voor een beker munt. Wil je weer een nieuw drankje, dan ruil je je beker munt weer in voor een beker. Heb je geen beker munt en geen lege beker om in te ruilen, dan betaal je 0,5 munt extra.

Tickets zijn te koop via de website van Boogie Express en onze ticketpartner Eventix. We adviseren om alleen tickets te kopen via de officiële voorverkoop adressen en TicketSwap. Alleen hiervan kan de organisatie garanderen dat ze geldig zijn en dat er service verleend kan worden.

Om het Boogie Festival veilig en gezellig te houden zijn een aantal zaken niet toegestaan. Dit gaat o.a. om glaswerk, plastic flessen, waterzakken, blik, vuurwerk, lachgaspatronen, spuitbussen, drones, paraplu’s, selfiesticks en andere, naar het oordeel van het personeel, hinderlijke of gevaarlijke voorwerpen evenals, drugs, (vuur)wapens en/of andere gevaarlijke voorwerpen of stoffen, dan wel etenswaren, (alcoholhoudende) dranken en/of (huis)dieren. Wanneer er verboden items bij je worden gevonden, word je de toegang tot het terrein ontzegd en wordt de politie op de hoogte gebracht.

Niet handig, maar kan gebeuren! Kijk eerst even goed in de inbox en/of spambox van je mail. Kan je hem echt niet vinden, zoek dan je ordernummer dat vermeld staat op de afschrijving van je betaling. Met het ordernummer kan je je tickets bij Eventix terugvinden via: https://eventix.nl/search

Ja, het eten op Boogie Festival wordt verzorgd vanuit de keuken van de Stadshaven Brouwerij met BBQ food en voldoende vega opties!

Ja, op Boogie Festival is een volledig ingerichte EHBO voorziening met medische specialisten aanwezig. De aanwezige voorzieningen zijn grotendeels hetzelfde als die op een spoedeisende hulp aanwezig zijn. Mocht er dus iets gebeuren, dan ben je in goede handen. Tevens hebben ze op de EHBO post de nodige medicijnen en basisbenodigdheden zoals paracetamol en pleisters.